Η κούπ για όλους τους ανθρώπους είναι το μέσο που θα εκφράσουν το στύλ που τους αρέσει να δείξουν , τον χαρακτήρα που έχουν, αυτό που τους διευκολύνει και πολλές φορές το πολιτισμικό τους επίπεδο ή τον τόπο καταγωγής τους.

Έτσι εμείς σαν επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό,έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα για να ανακαλύπτουμε,σύμφωνα με τη γεωμετρία-προσωπολογία και χρωματολογία,τον τύπο που ανήκει ο καθένας απο εσάς (χειμώνας-άνοιξη-καλοκαίρι-φθηνόπωρο).


Παντα όμως υπαρχουν και άλλες παράμετροι που ορίζουν το τί μας πάει και το τί μπορούμε να «φορέσουμε», π.χ. η δουλειά που κάνουμε ή ο τύπος του σώματος μας ή μικρές ατέλειες που έχουμε.
Εμείς θα συνδέσουμε αυτό το πάζλ των στοιχέιων και θα προσπαθήσουμε να σας βγάλουμε προς τα έξω τον άλλο σας εαυτό και να σας αλλάξουμε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Συχνές ερωτήσεις/Τips.

Σε ποιά πρόσωπα πάνε οι οφέλειες;
Πρέπει να έχουμε ίσια φορά προς τα κάτω στο μπροστινό νήμα του τριχωτού,ύστερα κοιτάμε να έχουμε ενδιαφέροντα μάτια ή χαρακτηριστικά,για να τα αναδείξουμε.Μην ξεχνάτε πως με τις οφέλειες δημιουργούμε την απόλυτη κορνίζα για το πρόσωπό μας!
Τι κουπ μου πάει;
Οι κουπ δεν έχουν να κάνουν μόνο με το είδος του προσώπου που έχετε(Οβάλ,τριγωνικό,στρογγυλό,κλπ) αλλά και με τον τύπο του σώματος σας αλλα και τον χαρακτήρα σας.
Έχω ψηλό λαιμό,θα μου πάνε τα κοντά κουρέματα;
Μη ξεχνατε πως σε όλα τα σεμινάρια/Επιδείξεις και fashion week στον κόσμο τα μοντέλα που λανσάρονται οι κοντές κουπ έχουν ψηλό λαιμό.