Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως επαγγελματικά και δεν πωλούνται σε super market.Οι περισσότερες βαφές που ρωτάτε είναι ευρωπαϊκές ή αμερικάνικες. Εμείς όμως διαλέγοτμε ό,τι καλύτερο προϊόν υπάρχει απο όλες τις εταιρείες. Οι κλασσικές βαφές υψηλής ποιότητας με αμμωνία και εκχυλίσματα βιολογικών ελιών.

Επίσης έχουμε μερικές ημιμόνιμες βαφές και τις προτίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (π.χ λίγα λευκά μαλλιά,θαμπά μαλλιά στο φυσικό χρώμα,ή ρεφλέ σε μαλλιά που ξεθωριάζουν εύκολα) οι ημιμόνιμες δεν προτείνονται σε όλες τις περιπτώσεις γιατί δεν έχουν την δυνατότητα ξανοίγματος  και κάποιες φορές (σκούρα χρώματα-τακτικά περάσματα) αδρανοποιόυν την τρίχα.

Έχουμε ακόμη και την κατηγορία των οργανικων-φυσικών βαφών που δεν περιέχουν αμμωνία και αναμιγνύωνται με γαλάκτωμα.Αυτές οι βαφές προτείνονται κυρίως απο γυναικολόγους σε περιπτώσεις κύησης και απο δερματολόγους σε περιπτώσεις δερματικών,κυρίως,θεμάτων.Το αποτέλεσμά τους έχει χρώμα,λάμψη και διάρκεια που δεν φοβάται την σύγκριση με τις κλασσικές βαφές!

Τέλος στον τομέα της βαφής ανήκουν και τα ξανοίγματα (αποχρωματισμοί-ντεκαπάζ).Εκτός απο την σκόνη ντεκαπάζ έχουμε και οργανική πάστα ξανοίγματος με έλαια βιολογικών ελιών χωρίς αμμωνία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
  

                         ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLING

Η φιλοσοφία μας στο styling δεν έχει να κάνει μόνο με το αποτέλεσμα κρατήματος/όγκου ή λάμψης αλλα και με τις φθορές του τριχωτού.Πρέπει τα προιόντα που στυλιζάρουν τα μαλλιά σας να μην δημιουργούν πιτυρίδα-ξηροδερμία ή αλλαγές στο ΡΗ του τριχωτού της κεφαλής.Όταν ψεκάζεις με μια λακ δεν μπορείς 100%να αποφύγεις επαφή με το δέρμα,όμως μπορεις να επιλέξεις μια πολύ ποιοτική λακ η οποία να είναι το "χάδι" στο δέρμα σας!Το ίδιο συμβαίνει και με το gel/πυλό/αφρό ή γυαλιστικό σπρέϋ που βάζουμε για το styling. Τα περισσότερα προϊόντα μας έχουν πράσινη λογική κ θα το καταλάβετε και απο τις συσκευασίες τους.
Επίσης έχουμε μεγάλη αδυναμία στα 100% ελληνικά προϊόντα με βάση την ελιά.Μόλις τα δοκιμάσετε θα τα ερωτευτείτε!